Cégünkről

“Az egyetlen út a jó munkához,
ha szereted,
amit csinálsz.”
Steve Jobs

Rövid
Történetünk

A Makói Mozaik 2006-ban indult családi vállalkozásként. A kezdetben kétfős csapatunk már az elején is foglalkozott dekorációk készítésével is a hirdetőújság mellett.
Az évek során a piacunk, szolgáltatásaink köre és a létszámunk is bővült.
 
Nagy öröm számunkra, hogy összetartó csapat kovácsolódott össze, és a lelkes, motivált csapatunk többéves, lelkiismeretes munkája eredményeként mára számtalan cég fekteti belénk bizalmát.
 
Cégünk folyamatos fejlődéséhez elengedhetetlen volt a gépparkunk és környezettudatosságunk innovációja is, amely tovább növelte hatékonyságunkat és gyorsaságunkat. 2019 óta a Nap is nekünk dolgozik.
 

Célunk olyan minőségi szolgáltatások nyújtása, amellyel egyre több elégedett ügyfelünk lehet.

Széles szolgáltatási körünkről és termékpalettánkról részletesen tájékozódhatsz weboldalunkon

A Makói Mozaik nem csupán a hirdetőújságot jelenti. Cégünk dekorációval, egyedi ajándéktárgyak készítésével, fotónyomtatással, lézergravírozással és irodai szolgáltatásokkal is foglalkozik.

ELISMERÉSEINK

Minőségi munkáinkat több díjjal is elismerték

AZ ÉV VÁLLALKOZÓJA

2019-ben ügyvezetőnk, Vernyik Tibor kapta "Az év vállalkozója" elismerést, mellyel a város vállalkozói díjazták szolgáltatásaink magas minőségét, szakmai hozzáértését.

ANGYALSÓHAJ ALAPÍTVÁNY
MECÉNÁS-DÍJ

Az Alapítvány fejlődését segítő, ellenszolgáltatás nélküli munkánkat díjazta 2017-ben az Angyalsóhaj Alapítvány a Mecénás-díjjal.

BEST OF MAKÓ 2014

A "BEST OF MAKÓ" díjjal olyan kis- és középvállalkozásokat tüntet ki Makó Város Önkormányzata, akik szakmai tevékenységükkel öregbítették a város hírnevét.

a csapatunk

Lelkes csapattagjaink, akik értetek dolgoznak:

Vernyik Tibor

A Makói Mozaik vezetője, a gépek szakavatott szakértője, ha valami elromlik csak melléáll és csoda történik. “Nem baj, megoldjuk!”

Vernyikné Balla Anett

Kis családunk vezetője, ha hirdetések beírásáról, számlázásról vagy bármilyen papírmunkáról is van szó, ő a tökéletes ember, aki megoldja a problémát. Mindenkihez van egy kedves szava.

Köles László

Sith Laci a sötét erő segítségével, izgalmas és rutinos megoldásokat kínál ügyfeleinek. Ő a szublimáció császára, a legnagyobb betűguru.

Kroboth Roland

Roland néma árnyként készíti mindenki egyedi elképzeléseit. Bármit kérhetünk tőle, ő megcsinálja, akár egy óra alatt is! Még mindig vannak rejtett képességei.

Borka Barnabás

Vikingharcosként húzza az igát. Specialitása az egyedi arculatok, social media felületek, és a print ágazat egyedi megoldásai. Keresi a friss marketing lehetőségeket.

Csalár Zsuzsanna

Zsuzsó kreatív gondolataival, igényes szerkesztéseivel, és gyors, de precíz munkáival nyűgözi le rendszeresen ügyfeleit. Mindig igyekszik a maximumot hozni.

Bürgés Józsefné (Magdi)

Magdi bármit rásüt barmire, a lehető legnagyobb vonalzó szerinti pontossággal, Igyekszik a fenti bajnokok minden őrültségét kivitelezni, a legjobb tudása, és tapasztalata alapján. Nagynyomású sütőlappal a kezében veszélyes!

Mágori Edó

Városi bringatúrái során szorgosan gyűjti ügyfeleink hirdetéseit, és gondoskodik megrendeléseikről. Amikor pedig nem az aszfaltot, a sütőgépet koptatja a Pincebirodalomban.

Mucsi Dávid

A lézergépek szakavatott mestere, aki ma már külön termet is kapott munkájához. Mechanikai és szakmai tapaszatalatait minden nap a Pincebirodalomban kamatoztatja. Ahol teheti, segíti a kollégái munkáját.

Csikota Imre

A pincebirodalom koronázatlan királya. Mindenre megoldást találnak a főnökkel együtt, mindenki nagy örömére. Ha valamilyen szerszám kell, a kocsijában megtaláljuk.

Medvey Orsolya

Orsi az új generáció első tagja. Gyorsan beilleszkedett a csapatba, és elől a fronton próbálja felvenni a kesztyűt.

Vigh Anikó

Anikó az új generáció második tagjaként vetette bele magát a fronton a munkába. Úgy gondolja megtalálta a helyét, és kiszámíthatóbb életvitellel is tud kalkulálni nálunk.

Takács Anikó

Anikó pár hónap alatt rutinossá vált. Segíti mindannyiunk munkáját, igyekszik mindig egy nappal előrébb lenni. Ha rajta múlna, mindenki tegnapra megkapná a rendelését.

Dinyés Ágnes

Ági fontos szerepet tölt be a frontvonalon. A hátsó szakasz problémáit mindig megoldja, és ha kell, javítja. Papírmunkában verhetetlen, senkit és semmit sem felejt el.

Mágori Edó

Városi bringatúrái során szorgosan gyűjti ügyfeleink hirdetéseit, és gondoskodik megrendeléseikről. Amikor pedig nem az aszfaltot, a sütőgépet koptatja a Pincebirodalomban.

Mucsi Dávid

A lézergépek szakavatott mestere, aki ma már külön termet is kapott munkájához. Mechanikai és szakmai tapaszatalatait minden nap a Pincebirodalomban kamatoztatja. Ahol teheti, segíti a kollégái munkáját.

a csapat többi tagjai

Gépek, amik nélkül nehezek lennének mindennapok.

Xena

Xerox színes nyomtató

Vonat

Xerox fekete-fehér nyomtató

Mona

Mutoh, óriásbanner nyomtató

Irén

12 színes fotónyomtató,
vászonkép nyomtató,
tervrajznyomtató

Pixike

Fotónyomtató

Mónika

Xerox színes nyomtató

SITH

Szublimációs nyomtató

Canon a Barbár

Tartalékos nyomtatótiszt

Speedie

Kiadvány- és levélhajtogatógép

Fióna

Fiber laser

Alfonz

Alfa laser

Törpi

Kisméretű lézervágó

Klára

Plotter

Helga

Hajtogató és tűzőgép

Nyomógeddon

Szublimációs hőprés

Xena

Xerox színes nyomtató

Zöld mozaik

Tegyünk meg mindent, hogy óvjuk gyermekeink jövőjét!

0 MWh
Megtermelt napenergia
1 Kg
CO2 csökentés
1 kWh
havi energia

Megbízható partnert keresel hosszútávra?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg, mire van szükséged. Nyitottak vagyunk az új kapcsolatokra és hosszútávú együttműködésre!

Scroll to Top