Dekormegoldások

Egy jól kivitelezett reklámfelület kiemeli versenytársai közül,
s egyben alkalmas üzenetei közvetítésére a vásárlók felé.

Vírusprevenciós plexifal

Cégünk elkötelezte magát a megelőzés mellett, ezért igyekszünk olyan termékekkel előállni, ami biztosítja ügyfeleinknek a biztonságos munkavégzést.

Árunk:
100×70 cm: 14.000 Ft/db
Egyedi méret esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nagyméretű plakátok

A plakát viszonylag tág termékpalettát jelöl, jellemzően nagyméretű nyomtatott hirdetési formák és termékek széles skáláját jelenti (például: óriásplakát, citylight plakát, poszter, stb.). A plakát mérete, anyaga sokféle lehet, attól függően, milyen felületre szeretné alkalmazni a megrendelő.
Plakátot egészen kis darabszámtól (akár 1 darabtól) a több száz vagy ezer darabig igényelhetsz.

Matrica

Univerzális, olcsó, tartós, könnyen kihelyezhető reklámhordozóként rendkívül sok területen használható. 

Műanyag & fém tábla

A reklámtábla elsősorban reklámként használatos reklámeszköz. Nagyon könnyű habanyag, így nem feltétlenül kell a falat fúrni a rögzítéséhez – elég akár kétoldalas ragasztóval felhelyezni. Az PVC reklámtábla további előnye, hogy könnyen szabható, formára vágható. A táblát általában kültéri, nyomtatott dekorfóliával vagy fóliavágással matricázzuk be. A táblák többféle vastagságban is kaphatóak.

Perforált ablakfólia​

A “one way vision” ablakfólia olyan ablaküveg, kirakatüveg dekorálására alkalmas, ahol teljes felületű reklámfelületet szeretnénk létrehozni a fényáteresztés megtartása mellett.

Molinó

Molinók alkalmazását főként falra, tűzfalra, bannertartó szerkezetekre, beltéri, kültéri objektumra kifeszítve ajánljuk.  440 g öntött PVC ponyvából készül, felülete enyhén fényes. Időtálló és terhelésbíró, az anyag nem szakad, nem perdül fel.  Kültéri reklámeszközök közül a legmegbízhatóbb, hosszan tartó védelem UV sugárzás, hő, valamint víz ellen. Ajánlott színpadi dekorációra is.

 

Épületháló

Az épületháló digitális nyomtatására kiváló ár-érték arányú megoldást adunk kis méretű vagy óriás méretű projekteknél egyaránt A perforált, lyukacsos, textilszerű anyagszerkezetnek köszönhetően a szél nehezen kap bele, így biztonságosan használható több száz m2 méretekben is.

Reklám & cégtábla

Egy jól megtervezett, messziről is észrevehető és figyelemfelkeltő reklámtábla használatával biztosan ki fogsz tűnni a tömegből.
Legyen szó egyszerű műanyag tábláról, vagy fémről, vagy összetettebb világító táblákról, nálunk mindig lesz megoldás.

Autómágnes

Flexibilis, többször felhasználható és áthelyezhető reklámfelület! A mágneses autófólia bármikor eltávolítható, majd újra felhelyezhető egy mozdulattal. Nemcsak reklámjellegű megjelenítésre alkalmas. Akkor is hasznos, ha céglogót vagy egyéb információs táblát kell kihelyeznünk a jármű felületére (pl. ADR matrica, behajtás engedély matrica, áruszállítás matrica)

Megállítótábla

A nyitható keretrendszerrel készült információs-, megállító- és eligazító tábla praktikus cserélhetőséggel biztosítja a tájékoztatást, egy- vagy kétoldalas változatban egyaránt. Az eloxált alumíniumanyagnak köszönhetően garantált az információs táblák hosszú élettartama, a könnyű súly és a minőségi design.

Roll-up rendszerek

A roll-up rendszerek elegáns kivitelűek, összeállításuk és szétszerelésük gyors, egyszerű.
Minden roll-up display könnyen szállítható és tárolható a hozzá tartozó táskában. A roll-up gyártás fontos szempontja az egyszerű kezelhetőség. A szerkezetben megtalálható nyomatokat cserélni is tudjuk, de csak az eredetileg nálunk készült termékeknél tudjuk garantálni a csere lehetőségét.

Homokfúvott hatású fólia

Ha irodájában, üzletében, otthonában szeretné az üvegajtókat, kirakatot, portálfalakat, tükröket diszkrét és elegáns díszítéssel, különleges, de áttetsző mintákkal ellátni, vagy az üvegek átlátszóságát tompítani, a homokfúvott fóliák gazdaságos megoldást kínálnak. A homokfúvásos technológiával szemben a fóliázás nagyságrendekkel olcsóbb és sokkal gyorsabban elkészül.

 

Hővédő fólia

Az ablakfóliák rétegeinek köszönhetően hőtükörként működnek, mindkét irányban minimális fényveszteség mellett. A nap ellen védő fóliák kiszűrik a nap káros hatásait és vakító sugarait, de beengedik a fényt, komfortosabbá téve az ott lakók, dolgozók mindennapjait. Védik a tárgyakat az UV sugarak által okozott amortizációtól, kifakulástól.

Nyomtatható tapéta

A reklámdekorációs felhasználás mellett belsőépítészeti célokra is kiválóan alkalmazható: boltok, kiállítások, lakások, hotelszobák egyedi arculatának kialakításához.
Mintázatának köszönhetően a színek és a formák életre kelnek a falon.

Habvágott betű (3D)

A habbetű térbeli megjelenésének köszönhetően különleges, extravagáns hatást kölcsönözhetünk irodánknak, cégünknek, akár kültéren, akár beltéren helyezzük fel a plasztikus feliratot.
A habbetűk tartós hungarocellszerű habanyagból készülnek, így ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Nyomtatható mágnes fólia

ÚJDONSÁG!
Nagyformátumú mágneses bannar, mely olyan könnyen változtatható, akár az évszakok. Nyomtatható, áthelyezhető és gyorsan felhelyezhető. Ideális szembetűnő promóciós és kommunikációs célú alkalmazásokra boltokban, hotelekben, éttermekben, múzeumokban, kiállításokon stb.

Strandzászló, zászló

ÚJDONSÁG!
A strandzászló (beach flag, bow flag) nagyméretű reklámfelületet és figyelemfelkeltő megjelenést biztosít cége, üzlete számára. Előszeretettel használják kiállításokon, vásárokon, fesztiválokon, sportrendezvényeken és más eseményeken reklám, promóció céljából.
Váljon láthatóvá!

Dekorálási munkadíjak

Alap kiszállási díj: br. 1900 Ft
Dekorálási díj: br. 1650 Ft/m2
Útiköltség: Makó és kistérség körzetében ingyenes,
távolabbi települések esetében 30 Ft/km.

HASONLÓ MEGOLDÁSRA VAN SZÜKSÉGED?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg, mire van szükséged, és mi megmondjuk
mikorra és mennyiért tudjuk elkészíteni!

Scroll to Top