Fémekre lézeres logózás és lézerjelölés a Váll-Ker Kft.-nek

2016-ban vette fel cégünkkel a kapcsolatot a Váll-Ker Kft. A kapcsolatfelvétel célja, hogy kandallóik fém elemeire logózást és lézerjelölést készítsünk.

Kritériumaik, hogy helyi vállalkozót alkalmazzanak, a kényelmes logisztika, gyorsaság, és az árat szem elõtt tartva. Vállalkozásunk minden kritériumnak megfelelt. 2016-ban próbaüzemi jelleggel elkészítettük az alkatrészekhez a sablonokat, és együttmûködve a megbízóval, kidolgoztuk a logisztikai megoldásokat, és bemutattuk az elsõ mintadarabokat.

A megbízó kiküldte nemzetközi partnereinek a mintadarabokat, akik véleményezték a terméket, majd apróbb kéréseiknek eleget téve, a Váll-Ker Kft. megbízott bennünket a gyártással. 2017-ben az elõzõ év jól mûködõ kapcsolatára alapozva, további munkákat is áthoztak cégünkhöz.

Energetikai címke nyomtatást, használati útmutatók nyomtatását fejléces papírok, tájékoztató anyagokat is cégünk szállítja Váll-Ker Kft.-nek. Amennyiben õn is egy megbízható, perecíz, és integrálható partnert keres, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kattints a gombbra és írj nekünk!

Hasonló megoldásra van szükséged?

Scroll to Top