GRAVÍROZÁS & LÉZERJELÖLÉS

Fémtől, a bőrig, sokféle felületre vállalunk gravírozást, lézerjelölést.
Tegye próbára technológiánkat, és szaktudásunkat.

Lézerjelölés (Fiber)

A fémeken a gravírozás fekete vagy sötétbarna színű lehet. A jelölés a későbbiekben csak csiszolással távolítható el. A jelölés ellenáll a savaknak, UV-nek, és az extrém magas hőmérsékletnek is.

Táblagravírozás

Cégtáblák, névtáblák, információs táblák gravírozása szálcsiszolt hatású műanyagból. Egyéb anyagok esetében: eloxált alumínium, réz vagy rozsdamentes acél esetében, hozott anyagokra vállalunk gravírozást.

Fagravírozás és vágás

A fa alapanyagot a lézeres technológiának köszönhetően gravírozni és vágni is tudjuk. A gravírozásnál a fa a magas hőhatás miatt megbarnul, így válik láthatóvá a grafika a felületen. A legfinomabb vonalú grafikák is megjeleníthetőek a gravírozás során. A fa felületén a fényképeket is fotórealisztikus minőségben tudjuk megjeleníteni.

Gravírozás üvegre

Az üveg lézeresjelölésénél az üveg felülete fehéres színűre változik, így kirajzolva a grafikát. A hő hatására megváltozik az üveg anyagszerkezete a grafika területén. Akár a domború, hengeres felületeket is tudunk tökéletes minőségben gravírozni. Így akár borosüveget is gravíroztathat, melyek kiváló egyedi ajándéklehetőség lehet. Az üveg felületén a fényképet is fotórealisztikus minőségben tudjuk megjeleníteni.

Plexigravírozás és vágás

A lézeres technológiának köszönhetően a plexi 10 mm vastagságig vágható gépeinkkel. A plexi felülete gravírozható is, és speciális eljárásunknak köszönhetően gravírozás hatására nem válik égetté a felület. Plexiből a legkülönbözőbb méreteket vagy akár színeket is be tudunk szerezni megrendelésedhez.

Dekor bélyegzők

Személyesíts meg egyedi bélyegződdel bármit! Megvalósítjuk ötletedet, legyen az óvodai jel, családi címer, számodra fontos kép vagy tárgy, ünnepi alkalmakra vagy csak úgy.

Bélyegzőkészítés

Magas minőségű bélyegző és lenyomat, fekete színben.
Maximum 5-6 sor  (mérettől függően) adat fér el a lenyomaton. Egy egyéni vállalkozó vagy egy társas vállalkozás főbb adatai kényelmesen elférnek rajta.
4 soros: 4000 Ft/db
5 soros: 4500 Ft/db
6 soros: 4900 Ft/db
Nyomat csere: 2000 Ft/db

Gravírozott pendrive

Igényes fa kivitelezésű ovális pendrive, dobozzal mágnesesen záródó kupakkal, egyedi gravírozott felirattal vagy logóval. (Akár a dobozon is.)
Több dobozmérettel, akár fotónyomtatással.
Ajánlott fotósoknak, ajándékba, céges jutalomként.
Nagy méretű dobozzal (10 db fotóval): 6500 Ft/db
Kis méretű dobozzal: 3500 Ft/db
Pendrive: 2500 Ft/db

HASONLÓ MEGOLDÁSRA VAN SZÜKSÉGED?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg, mire van szükséged és mi megmondjuk
mikorra és mennyiért tudjuk elkészíteni!

Scroll to Top