Gyakori kérdések

Van amire már előre megadtuk a választ, nézd át mielőtt írnál nekünk!

Egy kis segítséget szeretnék Neked nyújtani a kép keresésbe.

Számunkra nagyon fontos a nagy felbontás, mert szeretünk esztétikus és szép nyomatokat készíteni. Egy nagy felbontású képpel sokat segítesz munkánkba!

Hogyan tudsz nagy felbontású képet találni?

Lépj be a Google-be és írd be a keresőbe a kulcsszót, amire rá szeretnél keresni és válaszd ki a KÉPEK nézetet
1. Kattints az ESZKÖZÖK gombra
2. Válaszd ki a MÉRET beállítást
3. Állítsd be a NAGY felbontást –» így csak a nagy felbontású képeket fogja a Google kiadni Neked!

Hogyan tudsz még jó minőségű képet keresni?

A Google-ben a keresett kulcsszó mögé írd oda, hogy HD. A HD minőségű képek nagy felbontásúak, szinte minden esetben tudunk vele dolgozni, így biztos jót fogsz nekünk elküldeni.

Köszönjük, hogy segíted munkánkat! Remélem Te is imádni fogod egyedi pólód!

Természetesen igen, ebben az esetben a terméket az üzletünkbe szükséges eljuttatni.

Címünk: 6900 Makó, József Attila u. 4. Minden hétköznap 10 és 18 óra közt tartunk nyitva.

Hozott termékre nem vállalunk garanciát, és csak tiszta állapotban vesszük át.

Amennyiben saját képet is szeretnél a termékre, úgy azt pendrive-on tudod behozni, vagy elég, ha e-mailben elküldöd az mm@makoimozaik.hu címre.

A mintázás ára alapesetben bruttó 2500 Ft/db, ez módosulhat a minták típusától, illetve a rendelt darabszámtól függően.

Az általános gyártási idő 2 munkanap, ezután kerül a póló az üzletünkbe, vagy adjuk át a futárszolgálatnak, attól függően, milyen átvételi módot választottál. A szállítási idő általában egy munkanap.

Amennyiben kifutottál az időből, és sürgősen szükséged lenne a termékre, úgy igénybe veheted expressz szolgáltatásunkat:

Expressz helyszíni átvétel

Expressz átvétel esetén, a 0-12 óráig leadott rendelések már másnap reggel 8.00-tól, a 12-24 óra között leadott rendelések másnap 15 órától átvehetőek az üzletünkben Makón, a József Attila u. 4. szám alatt. A szolgáltatás díja termékenként 1000 Ft.

Expressz kiszállítás Makó és kistérségében.

Expressz szállítás választása esetén, a 13 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon szállítja ki a futárszolgálat a megadott címre. A szolgáltatás díja, a szállítási díjon felül, termékenként 1 000 Ft.

Az expressz szolgáltatást maximum 5 db termék rendeléséig tudjuk garantálni, ennél nagyobb darabszám esetén kérünk, hogy keresd fel üzletünket: +36-30/294-7811

Az ország további pontjaira expressz kiszállítást nem tudunk vállalni!

Sajnos nem, az üzletünkben csak a rendelések felvétele és átvétele lehetséges, a pólókat gyártástechnológiából fakadóan nem tudjuk azonnal elkészíteni.

Amennyiben kifutottál az időből, és sürgősen szükséged lenne a termékre, úgy igénybe veheted expressz szolgáltatásunkat:

Expressz helyszíni átvétel

Expressz átvétel esetén, a 0-12 óráig leadott rendelések már aznap 14 órától, a 12-24 óra között leadott rendelések másnap 14 órától átvehetőek a pesterzsébeti boltunkban. A szolgáltatás díja termékenként 1 000 Ft.

A tervezőnkben látni fogod a pontos összeget, mert az ár függ a póló típusától és a választott mintáktól. Így az ár is mindig az egyedi rendelések alapján változik.

Alap esetben az mintaárak az alábbiak szerint alakulnak:

Saját kép A4-es méretig: bruttó 1800 Ft
Saját kép A3-as méretben: bruttó 2500 Ft

Ezen felül a pólók ára típusonként eltér, a pontos árakat a tervezőben, és a termékkatalógusokban is megtalálod.

Az általunk készített és forgalmazott minták pontos árait is a tervezőben és a minták kategóriában nézheted meg.

Nagyobb rendelés esetén a mennyiségi kedvezményeink az alábbiak szerint alakulnak:

30 000 és 50 000 Forint közötti rendelésnél : 10% kedvezmény
50 000 és 100 000 Forint közötti rendelésnél : 15%kedvezmény
100 000 feletti rendelés esetén : 25% mennyiségi kedvezmény
Azonban érdemes felvenni kollégáinkkal a kapcsolatot is, hogy segítsenek a rendelésben, és lehet nagyobb kedvezménnyel tudsz vásárolni.

A rendelés leadását követően, pár percen belül kiküldünk egy rendelés-visszaigazoló emailt. Ha pár percen belül nem kapsz ilyen emailt, akkor valami probléma csúszott a rendelés leadásába. Elsőként ellenőrizd le, hogy helyesen adtad-e meg az emailcímedet. Ha mindent rendben találsz, akkor emailben (mm@makoimozaik.hu) vagy telefonon fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz: +36-30/294-7811

Abban az esetben, ha a megrendelt póló gyártását még nem kezdtük el, minden további indoklás nélkül lemondhatod vagy módosíthatod. Ezt könnyedén leellenőrizheted, ha bejelentkezés után megnézed a rendelésed státuszát. Az “új”, a „folyamatban”, az „egyeztetés alatt” , a „termékhiány” és a “várólistán” státuszok esetén van erre lehetőséged.

Ebben az esetben kérünk, hogy a változtatási igényeidet a rendelésed azonosítójával jelezd nekünk a 06-30/294-7811-es számon. Ezeket a módosításokat a már leadott rendelésnél a rendszerben nem fogod látni, mi rögzítjük, ezért is fontos, hogy felvedd velünk a kapcsolatot.

Az alábbi felületeken tudod a rendelésedet leadni:

  •  A weboldalunkon keresztül – ennek az átfutási ideje a leggyorsabb, így alapvetően ezt a formát javasoljuk.
  • Emailben az mm@makoimozaik.hu email címen – Itt az átfutási idő picit lassabb, az emaileket folyamatosan dolgozzuk fel, és igyekszünk mielőbb válaszolni megkeresésedre. 
  • Facebookon üzenetben – Ebben az esetben is igyekszünk mielőbb válaszolni az üzenetedre, és mielőbb felvenni a rendelésedet. Az üzenetek feldolgozása itt is folyamatos.
  • Üzletünkben személyesen is leadhatod a rendelésedet, kollégánk a boltban mindenben tud segíteni. Itt megnézheted, felpróbálhatod a termékeinket, a felmerülő kérdéseket is meg tudjátok beszélni. Arra azonban szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a boltunkban csak a rendelések felvétele és átvétele lehetséges, a pólókat máshol gyártjuk le.

          Üzletünk címe: 6900 Makó, József Attila u. 4.


Telefonon sajnos nem áll módunkban felvenni rendelést.

A makoimozaik.hu és mozaikshop.hu kizárólag a rendelések teljesítése céljából tárolja a személyes adataidat.
Az adataidat nem adjuk tovább harmadik fél számára és nem használjuk fel reklámozás céljából. Az adatokat egy biztonságos szerveren tároljuk, ami nem kapcsolódik az internethez.
Regisztráció során az általános üzleti feltételek elfogadásával hozzájárulsz az adataid időleges tárolásához. Ezt a megállapodást bármikor felbonthatod és a személyes adataid azonnal törlésre kerülnek.
 

Milyen adatokat tárol a weboldal?

A weboldal kizárólag a közös üzleti tevékenységhez szükséges adatokat tárolja és kizárólag a rendelés lebonyolításához szükséges adatokat adja tovább szerződött partnerei (csomagszállító cégek) felé. Természetesen minden személyes adatot bizalmasan kezelünk.

Mit tegyek, ha nem lett jó a méret?

Mivel a megrendelések egyedileg készülnek, és ezek tovább értékesítése sajnos nem megoldható, így a termékek „cseréje” csak korlátozottan oldható meg.

Ehhez az szükséges, hogy felvedd kollégáinkkal a kapcsolatot az mm@makoimozaik.hu címen, és minden további információt emailben megküldünk Számodra.

Mit tegyek, ha hibás terméket kaptam kézhez?

A gondos ellenőrzés ellenére ritkán előfordulhat, hogy hibás termék kerül kiszállításra. Ilyen esetekben, ha a minőségi hiányosságért a gyártó a felelős, a termékeket minden további nélkül kicseréljük, vagy visszatérítjük a vételárat.

Megkérünk, hogy értesítés nélkül ne küldj vissza terméket, előbb jelezd nekünk a hiba jellegét és a rendelés tranzakciószámát e-mail formájában az itt látható címen: mm@makoimozaik.hu Ezt követően a szerviz munkatársai azonnal felveszik veled a kapcsolatot.

Reklamációt tehát emailben tudunk felvenni, és az alábbi adatokra lesz szükségünk: 

  • Név
  • Rendelésazonosító vagy számlaszám
  • Panasz rövid leírása
  • Mellékelt fotó a kész termékről

Mindig törekszünk rá, hogy megoldást találjunk a problémádra, így fordulj hozzánk bizalommal.

Rendelkezem-e utólagos elállási joggal?

A termékeket az egyedi igényeidnek megfelelően rendelésre készítjük, így az utólagos elállási jog, mely az internetes rendelésekre általában igaz, nem áll fenn. Erről a fogyasztóvédelmi törvény is így rendelkezik:

A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvény-e (továbbiakban Fv.T.) alapján minden fogyasztónak joga van 8 napon belül indoklás nélkül elállni a rendeléstől. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ez az összes olyan esetre vonatkozik, amikor a terméket nem a saját igényeitek alapján készítjük el (üres póló rendelése esetén). Azonban a személyre szabott termékek esetén a Fv.T. 5. §-ának (c) értelmében a vevő nem gyakorolhatja elállási jogát. Ennek egészen egyszerű oka van, a saját igényeiteknek megfelelően kialakított termékek a továbbiakban már nem továbbértékesíthetőek.

A további problémák és félreértések elkerülése érdekében mindenkit megkérünk, hogy nagyobb rendelések leadása előtt, egy próbarendelés formájában győződjetek meg a helyes méretekről és színekről. Ezzel elkerülhető, hogy szennyezzük a környezetünket egy sor feleslegesen legyártott pólóval.

Szerzői jogok rövid összefoglalása

Bár az Általános Üzleti Feltételek – ben mind a vásárlók részére, mind a partnerek számára leírjuk a szerzői jogokkal kapcsolatos tudnivalókat, röviden itt is összefoglaljuk a lényeget.

A vevő, vagy a partner által rendelkezésre bocsátott minták tulajdonjoga a rendelkezésre bocsátó félnél marad. A Pólómánia nem jogosult ezen mintákat a saját pólóboltjában megjeleníteni, harmadik fél pólóboltjában, vagy más úton közzétenni, az Üzemeltető előzetes engedélye nélkül.

A pólóboltokban megjelenő tartalomért (beleértve a mintákat, feliratokat, képi anyagokat) kizárólag a pólóboltok tulajdonosai felelősek. Ez azt jelenti, hogy a partnerbolt tulajdonosa biztosítja a Pólómániát arról, hogy a pólóboltjában megjelenő tartalom semmilyen formában nem sérti harmadik fél jogait és felhasználásuk nem liszenszhez, jogdíjhoz, szabadalomhoz kötött. Továbbá a minták tartalma a törvényi szabályozásokkal összhangban van, különösen a fiatalkorúakra vonatkozó jogszabályokkal, nem ütközik büntetőjogi tilalomba. Ellenkező esetben a Pólómániának jogában áll a partnerbolt tartalmát teljes egészében ennek megfelelően eltávolítani.

A piactérre feltöltött minták elbírálásánál visszautasításra kerülhetnek azok, melyek felhasználásával a Partner-ÁÜF bármely rendelkezése sérül.

Erre vonatkozólag nincs korlátozás, 1db terméket is elkészítünk.
Célunk, hogy mindenki megkapja azt amit szeretne.

Ahhoz hogy szép legyen a nyomat a terméken kérlek minél nagyobb és jobb minőségű képet küldj.
Digitálisan nyomtatunk, tehát a színek száma nem probléma, akár fotószerű mintát is tudunk kivitelezni!

Általános esetben minimum 500×500-as felbontástól használható fel egy kép, de ez sajnos minta és termék függvényében változhat. A háttér nélküli PNG formátummal, de JPEG / PSD / TIFF / PDF formátummal is tudunk dolgozni. Nyugodtan küldd el nekünk az elképzelésedet, ha akadályba ütköznél szívesen segítünk megkeresni a tökéletes minőségű mintát.

Barátságban vagy a szakszavakkal? Ha igen akkor a saját mintád 300 DPI felbontásban, RGB színtérrel psd/png/ai/eps/pdf/jpg fájlként küldd át részünkre!

Egyes termékeink esetében ez egyértelmű.  De több év tapasztalatából mi már tudjuk, hogy mit hova lehet készíteni.
Pl. póló, vagy ruhanemű termékeknél  előre, oldalra és hátra. Digitális technikáink, vagy a flekkes, flokkos anyagok nem alkalmasak arra, hogy varráshoz közel tudjunk nyomatot készíteni.

Ha szeretnél egyedi elhelyezést, akkor kérünk vedd fel munkatársunkkal a kapcsolatot. Küldj egy üzenetet az mm@makoimozaik.hu email címre.

Sajnos előfordul, hogy nem minden egyedi rendelést kapunk meg. Ez azért van, mert túl nagy képet tettél a csatolmányba vagy email rendszerünk nem támogatja a Te email rendszer fiókodat. Sokszor kaptunk visszajelzést freemail és citromail-es Ügyfeleinktől, hogy többször küldték el a rendelésüket mire visszaválaszoltunk.

Lényeges tudni való, hogy minden emailre válaszolunk! Tehát, ha véletlen nem válaszolunk az emailedre, az azért van mert nem kaptuk meg. Ha nem válaszolunk üzenetedre 2 nap múlva, akkor kérlek telefonon hívj érdeklődj!

Tel.: +36-30/294-7811

Nekünk az a legfontosabb  szempont, hogy a termékeink kényelmesek legyenek, és örömet szerezzenek Nektek és az ajándékozottnak. Éppen ezért nagyon fontosnak tartjuk az őszinte véleményedet.

Kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A tapasztalataid segítségével javíthatunk a munkánk és szolgáltatásunk minőségén.
 

Az mm@makoimozaik.hu email címen minden visszajelzést örömmel fogadunk. Biztosíthatlak, segíteni fogunk Neked.

Kérjük, hogy a kulturált módon írjon részünkre. Trágár kifejezésű e-mailokra nem áll módunkban válaszolni.

 

A tartós, jó minőségű nyomat érdekében egy nagy hőfokú, erős nyomású sütőlapot , használunk. Ez négyzetes nyomot hagy a pólón, de az első mosásnál, ez eltűnik.  Ne aggódj, ez a gyártási folyamat része, és teljesen normális. A rendelésekhez mellékelünk is egy kis kártyát a használati javaslattal.
 
Minden termékünket használat előtt kötelező kimosni!
Kifordítva 30 fokon, szárítógép használata nélkül tedd majd ezt.

Ez azért fontos, mert a szárítógépben, magas hőfokon, centrifugális erő mellett megsérülne a minta. De visszajelzések alapján termékeink bírni fogják, ha véletlen belekerülne.
A pamut egyik tulajdonsága, hogy víz hatására összehúzódnak a szövetszálak. Még a feltételeink mellett is sok külső tényező befolyásolhatja az organikus anyag depolimerizációs arányát, amire nincsen rálátásunk. Ilyen lehet a vízkeménység, és az öblítőhasználat. Ez helyreáll száradás, vasalás közben, így a pólód nem fog összemenni, kinyúlni, torzulni. Mosási tájékoztatót mellékelünk termékeinkhez.
Kérünk, emailben keress Minket az mm@makoimozaik.hu címen, ha a mosás után tapasztalnál problémát!
Telefonos elérhetőségünk pedig:  +36-30/294-7811

 

A legprofesszionálisabb pólónyomtatási eljárásokkal dolgozunk, transzfer papírokkal, amit digitálisan készítünk elő, valamint nyomtatható felkkel, amit színes pólókra alkalmazunk, így azokra is tudunk képet nyomtatni. A technológia sajátossága, hogy egy apró körvonal lesz a kép körül, ami a nyomat rögzítése miatt fontos. További lehetőségek a flekk anyagok használata.
 
A minta nem egy könnyedén kopó matrica.
Termékeink kiválasztásakor a minőségét találtuk a legfontosabb szempontnak. Kizárólag bevizsgált szállítókkal dolgozunk.
 
A tartós, jó minőségű nyomat érdekében egy nagy hőfokú, erős nyomású sütőlapot , használunk. Ez négyzetes nyomot hagy a pólón, de az első mosásnál, ez eltűnik.  Ne aggódj, ez a gyártási folyamat része, és teljesen normális. A rendelésekhez mellékelünk is egy kis kártyát a használati javaslattal.
A kupont a Kosár oldalon tudod érvényesíteni, a “Kuponkód” szövegmezőnél.
Kérünk, olvasd el figyelmesen kampányaink és kedvezményeink felhasználásának feltételeit. Egy rendelésnél csak egy kupon tudsz felhasználni.

Emailben keress Minket, ha az érvényesítéskor problémát tapasztalnál!

Szeretnénk, ha pontosan azt kapnátok meg, amit rendeltek Tőlünk, ha a termékeink beváltanák a hozzájuk fűzött reményeket.

Kérünk, mindenképpen webshopunkban add le rendelésed.

Így biztosan az elképzelésednek megfelelően, félreértések nélkül készítjük majd el a megálmodott terméket.

Scroll to Top