irodai szolgáltatások

Fénymásolás, szkennelés, nyomtatás, spirálozás, laminálás és térképmásolás

Fénymásolás

Egyoldalas és kétoldalas, színes és fekete-fehér fénymásolásra is van lehetőség A6-A3+ méretig.

Szkennelés

Rövid határidővel készítünk mindenféle szkennelési és archiválási munkákat, legyen akár színes, fekete-fehér, tervrajz-, poszter- vagy plakátszkennelés. (A/3 méretig)
(Nagyobb tervrajzok, plakátok, poszterek esetében összeillesztési technológiát alkalmazunk, ami nem garantálja a mértani pontosságot.

Bővebben: tervrajz-nyomtatás (lentebb)

Összeillesztési felár: 1500 Ft/óra.

Nyomtatás

Gépparkunk lehetővé teszi, hogy ne ismerjünk lehetetlent. Kiváló minőségű gépeinkkel lehetőség van anyagaid színeinek szinte tökéletes visszaadására. A nyomtatás lehetséges: e-mailben nekünk átküldött levélből, csatolmányból, pendrive-ról és hordozható merevlemezekről.

Szerkesztési felár: 600 Ft/óra

Spirálozás

A spirálozás minden formáját el tudjuk készíteni. Legyen szó akár fém vagy műanyag spirálozásról, naptár vagy szakdolgozat spirálozásáról, rövid határidővel tudunk vállalni akár nagy mennyiségű spirálozást is!

Laminálás és fóliázás

Ha szeretnéd fontos dokumentumaid időtállóvá tenni, akkor erre a legalkalmasabb megoldás a fényes laminálás. Hozd be hozzánk és mi villámgyorsan elkészítjük. Akár névjegykártya mérettől A3 méretig.

Matt fóliázás estén a dokumentum nem lesz vízhatlan, viszont finom eleganciát kölcsönöz a nálunk elkészített dokumentumoknak.

Tervrajz-nyomtatás

Az építészek, tervezők és mérnökök munkáját tervrajzok és vonalrajzok gyors nyomtatásával, másolásával könnyítjük meg.
Hozott, vagy küldött .PDF, .PLT, .DWG, .DXF, .TIFF, .JPG) anyagok esetében akár több méteres nyomtatást is tudunk vállalni. Akár rövid határidővel.

Szerkesztési felár: 1500 Ft/óra

Szerkesztési munka

Szeretnél minőségi és kreatív, egyedi tartalmat, megjelenést, akár online, vagy nyomtatott formában a vállalkozásodnak, rendezvényednek, stb. megfizethető áron?

Szerkesztési áraink, nálunk készült munkákra:
Meglévő anyag módosítása: 600 Ft/óra
Meglévő anyag átszerkesztése: 1500 Ft/óra
Új anyag tervezése: 2500 Ft/óra
Logótervezés: 20.000 Ft

HASONLÓ MEGOLDÁSRA VAN SZÜKSÉGED?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg, mire van szükséged és mi megmondjuk,
mikorra és mennyiért tudjuk elkészíteni!

Scroll to Top