Kiadvány készítés

Névjegykártyák

Fekete-fehér20 Ft/db
Kétoldalas fekete-fehér25 Ft/db
Színes32 Ft/db
Kétoldalas színes44 Ft/db
Egy oldal színes, másik fekete-fehér37 Ft/db
Laminálva+10 Ft/db
90 db alatt+600 Ft szerkesztési díj

200 db felett kérje egyedi ajánlatunkat!

Katalógus, prospektus

Ne akarjunk egyszerre sok dolgot elmondani, ne akarjunk mindent kiemelni! Próbáljuk meg a bemutatni kívánt témát jól körülírhatóan és felépítve tematikába foglalni, hogy azt a témában kevésbé járatosak is értelmezni tudják. Mindig egy témára fókuszáljunk és ez szabja meg a kreatív koncepciót is.

Egy jó prospektus arról ismerszik meg, hogy közérthetően mutatja be az adott céget vagy terméket. Kreatív megoldásai nem öncélúak, hanem segítik a téma befogadását, a cég vagy termék konkurenciától történő megkülönböztetését és minőség érzetet kelt. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Itallap, étlap

Étlapok és itallapok tervezése, szerkesztése, egyedi elképzelések megvalósítása. Különböző formák, és méretek széles választéka. Bővebb információ személyesen!

Szórólapok

Egyedi szórólapkészítés igény szerint. Részletes tájékoztatás a Makói Mozaik irodájában. Kérje egyedi árajánlatunkat.

Menükártya

Az ünnepi asztal egyik fő ékessége, amelyből a meghívottak értesülhetnek a vacsorán felszolgálásra kerülő ételekről. Rendelhető ugyan olyan mintával, mint amilyen az esküvői meghívó. Anyaga lehet pausz, karton.

Ültetőkártya

A káosz elkerülése végett, a tanácstalan helykeresés elkerülése miatt igen praktikus lehet az ültetőkártya.

Meghívók

  • szülinapra
  • keresztelőkre
  • ballagásra
  • esküvőkre
  • különböző rendezvényekre
  • születési értesítők

Meghívó típusok

Francia hajtogatott: ezt a típust azoknak ajánljuk, akik hosszabb szöveget szeretnének a meghívókra, mivel bőséges hely van az idézet és a meghívás szövegének elhelyezésére. A nyitó oldalra általában a meghívó felirat kerül, a belső oldalra pedig az idézet, a két név és a meghívás szövege. A hátoldalon elhelyezhetőek egyéb információk is.

Tekercs: pausz tekercsnél egy oldal áll rendelkezésre a szöveg elhelyezésére. Az idézet a lap tetejére, a nevek középre, a pausz papír aljára pedig a meghívás szövegek kerül.

Vágott meghívók: ezt a meghívó típust azoknak ajánljuk, akik szeretik a letisztult formákat egy kis különlegességgel fűszerezve. Bőven van hely a meghívó szövegének, illetve idézeteknek.

Pausz rátétes meghívók: fiatalos, de egyben elegáns. A két lapot szaténszalaggal rögzítjük egymáshoz. Itt csak egy oldal áll rendelkezésre a szöveg elhelyezésére. Egyedi fényképeket is használhatunk háttérnek, például gyerekkorban készült fotók.

Fényképes meghívók: szabadon választott képekkel tehetjük a meghívónkat még egyedivé.

Minden szerkesztői munkáért 2500 Ft+ÁFA/óra díjat számolunk fel!
(minimális szerkesztési költségek: 600 Ft+ÁFA)

Digitális nyomtatás esetén papír felárak

GrammsúlyÁr+ÁFA (A/4)Ár+ÁFA (A/3)
90-1006 Ft2x
120-1358 Ft
1609 Ft
20010 Ft
25015 Ft
30020 Ft