Nyomdai Megoldások

Válogatás a legfrissebb nyomdai megoldásaink közül

Névjegyek

Az első benyomás rendkívüli fontossággal bír, és ez az üzleti életben sincs másként. Egy színvonalas és a vállalkozásunkkal összehangolt, mutatós névjegykártya zöld utat nyithat a leendő partnerek felé.
1 oldalas színes: 32 Ft/db; fekete-fehér: 20 Ft/db
2 oldalas színes 44 Ft/db; fekete-fehér: 25 Ft/db
2 oldalas színes és fekete-fehér: 37 Ft/db
Laminálás: +10 Ft/db

Szórólap, hajtott szórólap

A legnépszerűbb marketingeszköz. Jellemzően A6, A5, A4, B5, LA4 méretekben gyártjuk, de egyedi méretek rendelésére is van lehetőség. Az alapanyag lehet ofszet papír, műnyomó, kreatív vagy kartonpapír is.

Plakát

A plakát kiválóan alkalmas promóciókra, márkaépítésre, termék vagy politikai kampányra, valamint rendezvények népszerűsítésére. Elkészítjük plakátodat az egészen kicsitől az óriásig akár city light megoldással is.

Katalógus, brosúra

Olyan több oldalas reklámanyagok, melyek bemutatják szolgáltatásaid és termékeid az érdeklődőnek. Egy jól elkészített, jó minőségű brosúra segít vásárlóidnak a terméked mellett dönteni.

Rendezvénymeghívók

Akár céges, városi rendezvényről vagy magánéleti eseményről (esküvő, ballagás, keresztelő stb.) legyen szó, egy stílusos meghívó elengedhetetlen.

Magazin, újság, könyv

Szakmai szervezetek, önkormányzatok, és cégek is gyakran nyúlnak magazin, vagy kisebb újság készítéséhez, hogy tájékoztassák, informálják az olvasóikat. PR-ra, vagy csak egyszerű tájékoztatásra is tökéletes.

Boríték, levélpapír, képeslap

Egy profi cég írásbeli kommunikációja ugyanúgy fontos, mint a megjelenése. Elkészítjük vagy sokszorosítjuk a már elkészült céges levélpapírt/borítékot vagy stílusossá tesszük köszöntésed, köszöneted egy frappáns képeslappal.

Étlap, itallap, tányéralátétek

Tedd átláthatóvá és könnyebbé vendégeid számára a rendeléseket. Tartós, vízhatlan megoldásaink segítenek csökkenteni az étterem költségeit hosszútávon.

Reklámanyagok

Segítünk megtalálni és elkészíteni a megfelelő nyomdai reklámeszközt (mappa, kitűző, papírtáska, jegyzettömb, kártyanaptár, falinaptár stb.), hogy hatékonyan építhesd a márkád.
Amennyiben céges ajándéktárgyakat is keresel, fordulj hozzánk bizalommal.

Egyedi kitűző készítés

ÚJDONSÁG!
Nagysikerű figyelem felhívás egyik legegyszerűbb módszere. Népszerű reklám és ajándéktárgy egyben!
A hátoldalán biztosító tűvel, vagy mágnessel ellátott kitűzők hasznosak klubok, civil szervezetek, települések, cégek népszerűsítésére és reklámozására egyaránt. Ezen kívül remek ajándék bármilyen alkalomról legyen szó, hiszen egyedi kiegészítője lehet akár ruhához, táskához és sapkához.
38 és 55mm-es méretekben kapható nálunk!

Van grafikusod, aki elkészíti a designterveket?

Szuper! Ez esetben használd az általunk készített sablonokat, hogy anyagleadásakor
ne legyen gond a méretekkel és a nyomdai előkészítéssel.

Scroll to Top