RENDEZVÉNY AJÁNLATOK

Legyen szó esküvői meghívótól, ültetőkártyákon át, ballagási, vagy rendezvény asztalkártyákig, kreatív megoldásainkkal segítünk színesíteni rendezvényeit!

KEZDŐ VÁLLALKOZÓKNAK

Válassza kezdő csomagajánlatunkat, hogy vállalkozását sikeresen elindítsa, és megrendelőkre, partnerekre tegyen szert, a legető legrövidebb időn belül.
Sikere záloga akár, egy jól megtervezett névjegyen is múlhat.

0 Ft
Áraink az Áfa-t tartalmazzák!

Az arculati elemek közül – például új vállalkozás indításakor – elengedhetetlen vállalkozásunk logójának kialakítása. Ez adja meg az alapot. Olyan ez, mint a képnek a keret. Egy jól megtervezett embléma végig kíséri cégünk fejlődését és sikereit. Nagyon fontos az is, hogy formailag és színvilágában könnyen beazonosítható legyen.

Figyelembe véve a konzultáció során felmerült igényeket, elkészítjük a tervezetet. 1 változtatási lehetőség mellett, megalkotjuk a végleges kinézetet. A kész logót vektoros formátumban adjuk át.

Mutatkozzon be névjegykártyája segítségével, és hagyjon örök nyomot üzleti partnerében, megrendelőiben!
Bár a mai digitális világban úgy gondolnánk nincs szükségünk névjegyekre, azonban a gyakorlat nem ezt mutatja. Leendő megrendelője gyors képet tud alkotni vállalkozásáról a névjegykártyának köszönhetően. Így minden vállalkozás, cég számára elengedhetetlen ez a kommunikációs forma.
Névjegykártyája lehet bármilyen ( egyoldalas, kétoldalas, fóliázott, sarokkerekített) , a lényeg, hogy ne felejtsék el vállalkozását, szolgáltatásait!

A bélyegző elengedhetetlen bármilyen vállalkozói formának. Kötelező adatokon túl, akár egyszerűsített logót, és aláírás-bélyegzőt is elkészítünk. Kötelező adatokról bővebb tájékoztatás a könyvelő, de akár mi is tudunk adni.

Hirdessen Makó legnagyobb elérésű hirdetőújságjában. A hirdetést a már megtervezett elemekkel, egyedi szövegezéssel készre készítjük, amit utána akár szórólapnak is használhat. 18000 példányban terjesztett újságunk pedig Makó és vonzáskörzetében jelenik meg.

Amennyiben egyben rendeli meg, 30%-os kedvezményt biztosítunk, egyszeri megjelenésre is.

Akár az ország más részeire is tudunk hirdetést kiközvetíteni.
(Szuperinfó hálózatánál, melynél egyedi árajánlatot kell kérni)

HAMAROSAN
Feltöltés alatt...

FELTÖLTÉS:
Scroll to Top