Nem ez az igazi? Keresd tovább, vagy szerkeszd te magad!

Fotónyomtatás 21x30-ig (Luszter fotópapír)

Gyönyörű vászonképeket készítünk gyorsan, olcsón, szakértelemmel.

 • Saját fotódról vagy bármilyen letölthető/megvásárolható képről
 • fotóminőség ellenőrzéssel,
 • több éves tapasztalattal,
 • minőségi alapanyagokkal
 • minőségi színkezeléssel

FONTOS: A fotók mérete nem biztos, hogy megegyeznek a szabvány méretekkel, ilyenkor a felesleges tartalmat (nem a téma, pl a háttérből) levágjuk a képről.
Pontos igények esetén előre beméretezett képeket kell küldeni.

60 Ft

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Print

Fotónyomtatás 21x30-ig (Luszter fotópapír)

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK?

 • Luszteres fotópapír:
  Prémium minőségű luszter fotópapír
 • Nyomtatás:
  tartós, CANON technológia – bátran megfoghatod, nem kopik, nem jön le a festék.
  Ráadásul gyönyörű élénkek a színek, és tűélesek a fotók.

Mitől függ, hogy jó minőségű lesz-e a fotónyomtatásod?

Nagyon fontos, hogy milyen minőségű fényképed van. Az, hogy egy adott kép jó minőségű, nem csak azt jelenti, hogy hatalmas 10 megapixeles felbontása van. A minőség függ attól is, hogy milyen fényképezőgéppel, milyen fényviszonyok között készült a kép, mennyire szemcsés, mennyi pixelnyi információ hiányzik róla. Az is fontos kérdés például egy jpeg kép esetében, hogy milyen mértékben van tömörítve az adott fotó.
Tehát nem kizárólag az számít, hogy a rendelkezésre álló kép milyen felbontású.

Mi az a felbontás?
Ha csak a felbontást szeretnénk számszerűsítve szemlélni, akkor a következőket érdemes kiszámolni. Mondjuk azt, hogy egy igazán jó fotónyomtatáshoz 150 dpi-s, közepeshez 100 dpi-s, egy “elmegy” kategóriáshoz min. 72 dpi-s felbontás szükséges. Az dpi azt jelenti, hogy “dots per inch”, azaz képpont/ inch. Ezeket lehet nem érted, ha inkább hanyagolnád, telefonon is tudunk segítséget nyújtani, vagy rendeld megnálunk, ellenőrzés előtt biztosan nem fogjuk kinyomtatni, és szólunk ha probléma lenne a képpel.

Mekkora felbontású képre van szükséged?
Namost. 1 inch az 2,54 cm. Tehát nekünk centiméterenként minimum 27,5 képpont kell a “még elmegy”(de sohasem ez a cél) minőségű fotónyomtatáshoz. De nézzünk inkább egy ideális képet. Legyen 100 dpi-s a kép. Ez kb 40 képpontot jelent cm-enként. (A facebookról, pinterestről, és egyéb közösségi oldalakról letöltött fotók sajnos nem tökéletesek, de maximum 13×18-as méretig egészen jól nyomtathatóak.)

De leszögezzük: Sokat számít a kép tömörítése, a fények és a minőség.
Persze a méret nagyon fontos kiindulópont.

Mi van, ha nem leszel elégedett a fotónyomtatással?

A fotónyomtatásra, és általában az egyedi termékek gyártására nem vonatkoznak az elektronikus kereskedelem szabályai. E szerint tehát a fotónyomtatást készítő szolgáltatóknak nem kell pénzvisszatérítési garanciát vállalnia. Sajnos nem is tudunk, de elégedetlenség esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, és megoldjuk, hogy elégedetten távozhass webshopunkról. Amennyiben már a megrendelés rögzítésénél látjuk, hogy valami nincs rendben a képekkel, mindenféleképpen írni fogunk. De vannak olyan időszakok amikor nem tudunk minden fotónyomtatást egyesével ellenőrizni, így kérünk téged, hogy mindenféleképpen jó minőségű képeket küldjetek át részünkre. A te érdeked is, hogy minőségi munkát kapj tőlünk.

Milyen gyorsan készülhet el a fotónyomtatásod?

Nálunk alapvetően 1 nap alatt, de ez attól is függ, hogy éppen mennyire vagyunk leterhelve. A leggyorsabb eset, hogy reggel 10-ig megrendeled, este jöhetsz érte. Ez nem mindig működik, egyeztetnünk kell hozzá. Valamivel átlagosabb eset, hogy egyik nap megrendeled, másnap elkészül. Amúgy ez sem működik mindig. Például karácsonykor szinte biztos, hogy nem, de vannak olyan leterhelt napok, amikor szintén nem tud működni. Mindig egyeztessünk telefonon, ha kifejezetten sürgős az elkészülése. A postázásra, szállításra számolj mindig +1 napot.
Ez azért ennyire szubjektív, mert általában Murphy törvénye alapján egyik nap szinte semmi nem történik, másik nap meg beesik 20-30 megrendelés. Persze nem mindig ilyen sarkított a dolog, de sokszor eszméletlenül be tud sűrűsödni a munkánk.
Mindenesetre a lényeg: mindenképp jelezd, ha sürgős a fotónyomtatás, például születésnapra lesz, ami holnapután esedékes, vagy akármi. Egyeztessünk! 😉

Hogyan juthatsz hozzá a fotónyomtatásodhoz?

Általában minden vászonkép szolgáltató kétféle módot kínál: személyes átvétel vagy házhoz szállítás. Mi is így vagyunk ezzel.

Kiszállítás:
A feladás másnapján kiérkezik hozzád a kép. A futár telefonszámát a szállítás napján megkapod e-mailben, egyeztethetsz vele.
Folyamatos félelmünk, hogy nem kezelik megfelelő odafigyeléssel ezeket a képeket, sajnos igen érzékenyek, sérülékenyek. Így még az átvétel során ellenőrizd a csomagot, hogy nem sérült-e, mert ebben az esetben tudjuk a futárszolgálatnál megreklamálni. Sérült csomagot pedig nem szabad átvenni. Amennyiben átvetted, és utána derül ki, hogy sérült a csomag, sajnos nem tudunk semmit sem tenni.

Ha személyesen veszed át a képedet nálunk, akkor ezt jelenleg telephelyünkön, Makón a 6900 Makó, József Attila utca 4.-ben teheted meg. Segítünk, útba igazítunk.

Effektek, retusálás. Egyáltalán mit lehet kezdeni a képeddel?

Szívesen segítünk neked feldobni a képedet, ha kéred. Természetesen tudunk segíteni a képed retusálásában is, alap fényeléseket, ingyen, de adott esetben ajánlatot adunk rá, ha nem olyan kis munka és nem fér bele az előkészítésbe. Semmi olyat nem csinálunk, amit korábban nem egyeztettünk le 😀 A retusálási árainkról érdeklődj telefonon. Felhívjuk figyelmed, hogy több mint 5 fotó retusálásánál több időnk nincs egy megrendelésnél.

Mekkora legyen a fotónyomtatás? Mi számít kicsinek, mi számít nagynak?

Mindig abból kell kiindulnod, hogy mire szánod. Az is fontos, hogy azt szeretnéd-e, hogy uralja a szobát a kép, vagy csak egy mellékes kis dísznek szánod. Nyilván függ a dolog attól is, hogy milyen a szoba jellege, hangulata. Amennyiben ajándéknak szánod érdemes megmaradni kisebb méreteknél, hacsak nem tudod, hogy mire vágyik az ünnepelt. 😀
Ha a fal közepére teszed a képet, akkor az a legjobb, ha a kép szélessége a falfelület fele körül van. Ha ennél jóval kisebb a kép, talán jobb, ha nem a fal közepére kerül, hanem inkább az első vagy a második harmad vonalára. De ez a kisebb méretű képeknél nem releváns.
De érdemes a keretednek megfelelő méretet választani. Szeretnénk itt felhívni a figyelmed, hogy mi szabvány méretekkel dolgozunk, egyedi méretek esetén egyeztess velünk telefonon, vagy a megjegyzés rovatba írd bele. Rendelésnél válaszd a hozzá legközelebb eső méretet.
Többféle méretű kép rendelése esetén, külön add hozzá a kosárhoz a választott méreteket.

Döntsd el:

 • Melyik képet szeretnéd?
 • Megvan-e ez a kép normális méretben, minőségben?
 • Mekkorát szeretnél?
 • Mikorra legyen?
Méret

4×3 (5 db/csomag), 6×9 (2 db/csomag), 9×13, 10×10, 10×13, 10×15, 15×15, 13×18, 15×21, 20×20, 18×21, 21×30

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fotónyomtatás 21×30-ig (Luszter fotópapír)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdés merült fel benned a rendeléseddel kapcsolatban, írj nekünk! Az is lehet már megválaszoltuk a GY.I.K.-ban.

írok nekik

KISZÁLLÍTÁS

A szállítás mindig egy fontos kérdés. Igyekeztünk a legjobb szállítókat megtalálni, akik ugyanolyan gondossággal bánnak a termékekkel mint mi.

utánaolvasok

GY.I.K.

Rengeteg, esetlegesen felmerülő kérdésre már előre megadtuk a választ. Amennyiben kérdésed van, előbb nézz szét itt! Lehet megtalálod a választ.

csekkolom

SAJÁT MÁRKA FEJLESZTÉSE

Van egy egyedi ötleted, amire forgalmazót keresel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és hozd képbe saját, egyedi termékeid.

írok nekik

FIZETÉS

Többféle fizetési lehetőséget állítottunk be, hogy minden rendelőnk megtalálja a legjobb lehetőséget. A Barion rendszere, pedig garantálja a biztonságot.

írok nekik
Scroll to Top