Nem ez az igazi? Keresd tovább, vagy szerkeszd te magad!

Vászonkép nyomtatás

Gyönyörű vászonképeket készítünk gyorsan, olcsón, szakértelemmel.

 • Saját fotódról vagy bármilyen letölthető/megvásárolható képről,
 • tetszőleges méretű egyedi vászonfotót kérhetsz,
 • fotóminőség ellenőrzéssel,
 • több éves tapasztalattal,
 • minőségi vakrámára feszítve.

3. 100 Ft

Availability: Készleten

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Print

Vászonkép nyomtatás

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK?

 • Vászon:
  Prémium minőségű festővászon  – nem törik, nem nyúlik, feszes marad.
  Valódi festővászon, épp annyi fényességgel, amennyi szükséges.
  Segít életre kelteni a fotóidat.
 • Nyomtatás:
  tartós, CANON technológia – bátran megfoghatod, nem kopik, nem jön le a festék.
  Ráadásul gyönyörű élénkek a színek, és tűélesek a fotók.
 • Vakráma keret, vászonkép keretre feszítve:
  Valódi fenyő lécből készítjük egyedileg a vakráma kereteinket.

Mitől függ, hogy jó minőségű lesz-e a vászonképed?

Nagyon fontos, hogy milyen minőségű fényképed van. Az, hogy egy adott kép jó minőségű, nem csak azt jelenti, hogy hatalmas 10 megapixeles felbontása van. A minőség függ attól is, hogy milyen fényképezőgéppel, milyen fényviszonyok között készült a kép, mennyire szemcsés, mennyi pixelnyi információ hiányzik róla. Az is fontos kérdés például egy jpeg kép esetében, hogy milyen mértékben van tömörítve az adott fotó.
Tehát nem kizárólag az számít, hogy a rendelkezésre álló kép milyen felbontású.

Mi az a felbontás?
Ha csak a felbontást szeretnénk számszerűsítve szemlélni, akkor a következőket érdemes kiszámolni. Mondjuk azt, hogy egy igazán jó vászonképhez 150 dpi-s, közepeshez 100 dpi-s, egy “elmegy” kategóriáshoz min. 72 dpi-s felbontás szükséges. Az dpi azt jelenti, hogy “dots per inch”, azaz képpont/ inch. Ezeket lehet nem érted, ha inkább hanyagolnád, telefonon is tudunk segítséget nyújtani, vagy rendeld megnálunk, ellenőrzés előtt biztosan nem fogjuk kinyomtatni, és szólunk ha probléma lenne a képpel.

Mekkora felbontású képre van szükséged?
Namost. 1 inch az 2,54 cm. Tehát nekünk centiméterenként minimum 27,5 képpont kell a “még elmegy”(de sohasem ez a cél) minőségű vászonképhez. De nézzünk inkább egy ideális képet. Legyen 100 dpi-s a kép. Ez kb 40 képpontot jelent cm-enként. (A facebookról, pinterestről, és egyéb közösségi oldalakról letöltött fotók sajnos nem ideálisak a vászonkép nyomtatásra.)

Ebből a következő példák jönnek:
30×40 cm-es vászonkép: 1200×1600 pixel
40×60 cm-es vászonkép: 1600×2400 pixel
80×100 cm-es vászonkép: 3200×4000 pixel

De leszögezzük: Sokat számít a kép tömörítése, a fények és a minőség. Persze a méret nagyon fontos kiindulópont.

Mi a különbség vászon és vászon között?

Nagyon sokféle nyomható festővászon van forgalomban. Kínai, német, van itt minden. Bizton állíthatjuk, hogy mindet kipróbáltuk, mire megtaláltuk a tökéleteset, amin tényleg olyanok a színek, hogy szinte jobb, mint az életben.
Megtaláltuk a tökéleteset, megtaláltuk azt a festővásznat, ami mindenkinél kiváltja az “AZTA” hatást, megfelelő színprofil beállítása mellett. Nem volt rövid az ide vezető út, de megérte, most már bátran bele merünk nézni a vásárlóink szemébe, akik eljönnek hozzánk átvenni vászonképeiket.

Milyen keretet kapsz a vászonképedhez?

Vakrámázni szoktuk a vászonképeket. Itt eleve érdemes tisztázni egy fogalmi kérdést. A vászonnyomat az a tetszőleges méretű vászondarab, ami tekercses nyomtatóval megnyomásra került.
A vászonkép már a nyomáson túl egy keretezett, vakrámázott falra kész dísztárgy.

Hogyan történik a vakrámázás, keretezés?

A keretezés, keretre tűzés kézzel történik műhelyünkben. Kollégánk, nevezzük Tibornak, vagy Dávidnak, vagy Barnabásnak, vagy épp Zsuzsónak, szépen aprólékosan körbevágja a nyomtatott vászondarabot, a már méretre elkészített keményfa keretet ráhelyezi a vászonra, ezután több éves gyakorlat és rögzítési technika elsajátítása után, gyönyörűen rátűzi a vásznat a keretre. Általában 3 cm-es keretre tűzzük a képeket.

Mi van, ha nem leszel elégedett a vászonképpel?

A vászonkép készítésre, és általában az egyedi termékek gyártására nem vonatkoznak az elektronikus kereskedelem szabályai. E szerint tehát a vászonkép készítő szolgáltatóknak nem kell pénzvisszatérítési garanciát vállalnia. Sajnos nem is tudunk, de elégedetlenség esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, és megoldjuk, hogy elégedetten távozhass.

Milyen gyorsan készülhet el a vászonképed?

Nálunk alapvetően 1-2 nap alatt, de ez attól is függ, hogy éppen mennyire vagyunk leterhelve. A leggyorsabb eset, hogy reggel megrendeled, este jöhetsz érte. Ez nem mindig működik, egyeztetnünk kell hozzá. Valamivel átlagosabb eset, hogy egyik nap megrendeled, másnap elkészül. Amúgy ez sem működik mindig. Például karácsonykor szinte biztos, hogy nem, de vannak olyan leterhelt napok, amikor szintén nem tud működni. Mindig egyeztessünk telefonon, ha kifejezetten sürgős az elkészülése. A postázásra, szállításra számolj mindig +1 napot.
Ez azért ennyire szubjektív, mert általában Murphy törvénye alapján egyik nap szinte semmi nem történik, másik nap meg beesik 20 megrendelés. Persze nem mindig ilyen sarkított a dolog, de sokszor eszméletlenül be tud sűrűsödni a munkánk.
Mindenesetre a lényeg: mindenképp jelezd, ha sürgős a vászonkép, például születésnapra lesz, ami holnapután esedékes, vagy akármi. Egyeztessünk!

Hogyan juthatsz hozzá a vászonképedhez?

Általában minden vászonkép szolgáltató kétféle módot kínál: személyes átvétel vagy házhoz szállítás. Mi is így vagyunk ezzel.

Kiszállítás:
A GLS futárszolgálat a partnerünk a szállításban. A feladás másnapján kiérkezik hozzád a kép. A futár telefonszámát a szállítás napján megkapod e-mailben, egyeztethetsz vele.
Folyamatos félelmünk, hogy nem kezelik megfelelő odafigyeléssel ezeket a képeket, sajnos igen érzékenyek, sérülékenyek. Így még az átvétel során ellenőrizd a csomagot, hogy nem sérült-e, mert ebben az esetben tudjuk a futárszolgálatnál megreklamálni. Sérült csomagot pedig nem szabad átvenni. Amennyiben átvetted, és utána derül ki, hogy sérült a csomag, sajnos nem tudunk semmit sem tenni.

Mi van a túl nagy képekkel?
Fontos, hogy 100×100 cm-nél nagyobb képet nem tudunk kiszállítani, mert a futár partnerünk nem biztosítja az egyben történő kiszállítást 😀
Ezért sajnos el kell jönnöd hozzánk, vagy ha nem tudsz, kitalálunk valamit, de mindenképp beszéljünk előtte.
Ha személyesen veszed át a képedet nálunk, akkor ezt jelenleg telephelyünkön, Makón a 6900 Makó, József Attila utca 4.-ben teheted meg. Segítünk, útba igazítunk.

Effektek, retusálás. Egyáltalán mit lehet kezdeni a képeddel?

Szívesen segítünk neked feldobni a képedet, ha kéred. Csomó effektet ismerünk, mutatunk párat, ha megkérsz rá. Természetesen tudunk segíteni a képed retusálásában is, alap fényeléseket, ingyen, de adott esetben ajánlatot adunk rá, ha nem olyan kis munka és nem fér bele az előkészítésbe. Semmi olyat nem csinálunk, amit korábban nem egyeztettünk le 😀 A retusálási árainkról érdeklődj telefonon.

Mekkora legyen a vászonkép? Mi számít kicsinek, mi számít nagynak?

Mindig abból kell kiindulnod, hogy mekkora falfelületre szánod. Az is fontos, hogy azt szeretnéd-e, hogy uralja a szobát a kép, vagy csak egy mellékes kis dísznek szánod. Nyilván függ a dolog attól is, hogy milyen a szoba jellege, hangulata. Amennyiben ajándéknak szánod érdemes megmaradni kisebb méreteknél, hacsak nem tudod, hogy mire vágyik az ünnepelt. 😀
Ha a fal közepére teszed a képet, akkor az a legjobb, ha a kép szélessége a falfelület fele körül van. Ha ennél jóval kisebb a kép, talán jobb, ha nem a fal közepére kerül, hanem inkább az első vagy a második harmad vonalára.
Fontos eldönteni, hogy azonos méretű vagy eltérő méretűek lesznek-e a képek. Ha eltérőek, pl öt darabos képnél előny, ha a középső magasabb, mint a mellette lévő négy. Nagyon látványos eredmény érhető el, a vendégek egész este azt fogják kérdezgetni, hogy ezt hol szerezted.

Mit kell tenned, ha eldöntötted, hogy vászonképpel dobnád fel a faladat?

Válaszd ki a képet. Ez az első. Döntsd el, mit szeretnél a faladra. Ha megvan a képed, találd ki, mekkorát szeretnél! Nyilván vannak ennek anyagi vonzatai is, mérlegelned kell, hogy mekkora összeget szánnál rá, ha ajándékba lesz, akkor azt, hogy mennyit szánsz az ajándékra 😀
Ha minden eldőlt, küldd el nekünk, vagy ha nem minket választottál, akkor a másik szolgáltatónak, aki valószínűleg nálunk drágábban és rosszabbul fogja elkészíteni a vászonképedet, de hiszen ez a Te döntésed… Na jó, ez csak vicc.

A lényeg, hogy döntsd el:

 • Melyik képet szeretnéd?
 • Megvan-e ez a kép normális méretben, minőségben?
 • Mekkorát szeretnél?
 • Mikorra legyen?
 • Kell-e rá valamilyen effekt?
 • Kivel szeretnéd megcsináltatni?
Méret

30×30, 30×40, 30×50, 30×60, 30×70, 30×80, 30×90, 30×100, 40×40, 40×50, 40×60, 40×70, 40×80, 40×90, 40×100, 50×50, 50×60, 50×70, 50×80, 50×90, 50×100, 60×60, 60×70, 60×80, 60×90, 60×100, 70×70, 70×80, 70×90, 70×100, 80×80, 80×90, 80×100, 90×90, 90×100, 100×100

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vászonkép nyomtatás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdés merült fel benned a rendeléseddel kapcsolatban, írj nekünk! Az is lehet már megválaszoltuk a GY.I.K.-ban.

írok nekik

KISZÁLLÍTÁS

A szállítás mindig egy fontos kérdés. Igyekeztünk a legjobb szállítókat megtalálni, akik ugyanolyan gondossággal bánnak a termékekkel mint mi.

utánaolvasok

GY.I.K.

Rengeteg, esetlegesen felmerülő kérdésre már előre megadtuk a választ. Amennyiben kérdésed van, előbb nézz szét itt! Lehet megtalálod a választ.

csekkolom

SAJÁT MÁRKA FEJLESZTÉSE

Van egy egyedi ötleted, amire forgalmazót keresel? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és hozd képbe saját, egyedi termékeid.

írok nekik

FIZETÉS

Többféle fizetési lehetőséget állítottunk be, hogy minden rendelőnk megtalálja a legjobb lehetőséget. A Barion rendszere, pedig garantálja a biztonságot.

írok nekik
Scroll to Top